Ontharen van rug maakt een eind aan ongewenste beharing

Laser ontharingspraktijk Madeleine Duval in Voorburg brengt al haar opgedane kennis en ervaring samen in behandeling van ongewenste beharing. Het ontharen van de rug wordt zo een permanente ontharing met behulp van lasertechniek. Het toepassen van deze methode is volledig up-to-date. Snel en duurzaam ontharen doet de specialiste met behulp van de nieuwste technieken op het gebied van ontharing. Alle methodes zijn zowel voor het ontharen bij de man als bij de vrouw.

Wij maken gebruik van de LightSheer Diodelaser. Deze laser ontharingsmethode verzekert een blijvend effect bij het verwijderen van overtollig haar. Voordelen van deze methode van permanente ontharing zijn onder andere:

  • Wetenschappelijk erkend
  • Veilig en huidvriendelijk
  • Weinig behandelingen nodig

Het ontharen van uw rug neemt zo niet meer tijd in beslag dan nodig. Daardoor weten wij de kostprijs voor de behandeling zeer laag te houden. U loopt ook geen enkel risico bij onze wijze van duurzaam ontharen. Ervaringen van andere cliënten kunt u nalezen en benadert u onze praktijk voor een volledige uitleg van de gehele behandeling. U legt via diverse manieren contact met ons en u kunt direct een afspraak voor het intakegesprek maken. Een weergave van onze manier van het ontharen van de rug leest u ook in onze folder. Ongewenste haargroei permanent verwijderen is mogelijk!

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u terug.

Powered by BreezingForms