Laserontharing ervaring

Bent u op zoek naar laserontharing ervaringen? In het gastenboek op onze website hebben verschillende klanten van ons een ervaring achter gelaten. Lees gerust eens al deze ervaringen en kijk wat de klanten van onze methode te zeggen hebben. Naast al deze tevreden klanten helpen wij u ook graag met het ontharen met laser.

Meer weten? Bekijk de behandelmethode »

Ervaringen met laserontharing

Wij zorgen ervoor dat u zeker van uw ongewenste haargroei afkomt. Met onze moderne lasertechnologie is het mogelijk om ongewenst haar te verwijderen op een duurzame manier. Deze nieuwe technologie die wij gebruiken is de High Power LightSheer Diodelaser. Deze wordt over de hele wereld gebruikt en behoort tot de beste ontharingslasers van de wereld. Het is heel bijzonder dat deze methode is goedgekeurd door de strenge Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing. Dit betekent dat het een veilige en duurzame methode is van laserontharing.

Laserontharing redenen

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor laserontharing. Voor vrouwen is het veel handiger om een aantal laserbehandelingen te ondergaan dan dagelijks of in ieder geval meerdere keren per week de oksels, benen en bikinilijn te scheren. Bij mooi weer moet u in dat geval steeds kijken of u uw benen wel geschoren heeft. Wanneer u uw benen heeft laten ontharen met onze lasermethode hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken.

Kiezen voor laserontharing

Ervaar de diverse voordelen van onze laserontharingsmethode:

  • Effectief
  • Veilig
  • Duurzaam

Eén van de belangrijkste voordelen aan onze methode is dat deze zeer effectief is. Alle ongewenste beharing op alle lichaamsdelen is te bestrijden, omdat we een speciale laser gebruiken. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en onze lasertechnologie is dan ook huidvriendelijk en niet schadelijk voor uw huid. De duurzame werking wordt tot slot als zeer prettig ervaren door onze klanten.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op »

Lees onze laserontharing ervaringen

Bent u benieuwd naar een laserontharing ervaring van één van onze klanten? Bekijk dan nu ons gastenboek en lees daar verschillende ervaringen. Voor het maken van een afspraak of een eerste intakegesprek kunt u contact met ons opnemen.