Laser ontharing

Ongewenste haargroei vindt geen enkele vrouw of man prettig. Daarom bieden wij u nu een nieuwe technologie van laser ontharing waarmee u hier van af kunt komen. Deze moderne technologie verwijdert op een duurzame manier uw haar op ongewenste plaatsen. Door onze ruime ervaring van 20 jaar op het gebied van elektrisch ontharen, kunnen wij onszelf een specialist noemen in dit vak. Bij ons kunt u het beste terecht voor een duurzame en vakkundige laserontharing.

Meer weten? Bekijk de behandelmethode »

Laser ontharing voordelen                       

Onze methode van laser ontharing biedt u allerlei verschillende voordelen:

  • Snel en comfortabel
  • Veilig en duurzaam
  • Betaalbaar
  • Erkend door zorgverzekeraars

Wij verwijderen uw ongewenste haren op een comfortabele en snelle manier. Daarnaast is de methode erg veilig en duurzaam. We werken volgens de Code van de Schoonheidsspecialist en onze ontharingsmethode is goedgekeurd door de strenge Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing. We bieden u betaalbare tarieven aan die zeer interessant zijn voor onze klanten. Concluderend gezegd kunt u bij ons uw haargroei laten verwijderen op een veilige en prettige manier.

Laser ontharing

Wij maken gebruik van de methode met de High Power LightSheer Diodelaser. Dit is een apparaat dat wordt geleverd door de firme Lumenis. Het wordt al gebruikt in diverse landen over de hele wereld. Er is wetenschappelijk onderzoek naar gedaan en daarin zijn deze goede resultaten bevestigd door onderzoekers. Wij staan voor u klaar op een professionele manier en hebben een opleiding afgerond bij een chirurgisch centrum in Nederland en bij diverse laserklinieken.

Afspraak maken voor laser ontharing

Bent u geïnteresseerd in de behandelingen van laser ontharing? Neem dan direct contact met ons op en maak een afspraak voor een intakegesprek. Verschillende zorgverzekeraars erkennen onze methode en daarom worden de gelaatsbehandelingen ook vaak vergoed. We informeren u graag over de mogelijkheden en het aantal behandelingen dat u zult nodig hebben.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op »

Snel resultaat met laser ontharen

Laser ontharen met de Lightsheer diode laser. Dit laser ontharen garandeerd een snel en goed resultaat voor elke vorm van overbeharing!

De Lightsheer diode-laser is specifiek ontwikkeld voor het laser ontharen, dit in tegenstelling tot vele andere apparaten. Elke vorm van overbeharing is met deze laser te behandelen. Ongeacht de haarkleur, van heel licht tot donker, zijn door deze laserontharing snel te verwijderen. De laserapparatuur gebruikt bij Madaleine Duval is van de firma Lumenis. De firma Lumenis ontwikkelt al decennia lang de meest geavanceerde laserapparatuur, welke in ziekenhuizen over de gehele wereld worden ingezet.