Laser ontharen nabij Zoetermeer

Laserontharing is de beste oplossing tegen ongewenste haargroei. Laserontharing is een pijnvrije en efficiënte manier om haargroei te verwijderen. Onze laser ontharingskliniek in Voorburg nabij Zoetermeer maakt gebruik van LightSheer DUET Diodelaser bij haar laserbehandelingen. Dit apparaat is goedgekeurd door de GDA (Food and Drug Administration) in Amerika. Een voordeel van de LightSheer Duet Diodelaser is dat de hoge effectiviteit ervoor zorgt dat de laser meer comfort biedt tijdens de behandeling.

Hoe ziet een laser ontharingsbehandeling er uit?

De LightSheer Duet Diodelaser beschikt over een vacuüm technologie. Hierdoor wordt de huid in het apparaat gezogen tijdens de behandeling. Daarnaast wordt de opperhuid van het te ontharen deel uitgerekt en worden vervolgens de pigmentcellen verspreid. Het grote voordeel hiervan is dat de haarfollikels dichtbij de energiebron gebracht worden, wat ervoor zorgt dat het haarzakje met lagere energiewaarden kan worden vernietigd. Dit is voor de huid minder stressvol. Dit efficiënter gebruik van energie zorgt ervoor dat laser ontharen ook minder pijnlijk wordt. Het handvat van de LightSheer Duet Diodelaser kan een groot oppervlak van de huid behandelen, waardoor de behandelingsduur ook beperkt wordt.

Laser ontharen met blijvend resultaat

Een laserbehandeling bij onze kliniek nabij Zoetermeer bestaat uit gemiddeld zes behandelingen. Tijdens deze behandelingen realiseert de LightSheer Duet Diodelaser een haarvermindering van 80 tot 100%. De eventuele resthaartjes die zich nog bevinden op uw huid zijn dunner en vaak onzichtbaar, omdat het pigment flink is afgenomen. Onze medische ontharingslaser is dan ook een zeer effectief apparaat.

Laser ontharen in Voorburg, bij Zoetermeer

Bent u woonachtig in Zoetermeer en omgeving, en bent u op zoek naar een laser ontharingsbehandeling? Dan kunt u terecht bij Madeleine Duval in Voorburg. Ook mensen woonachtig in de plaatsen Delft, Den Haag, Leidschendam, Leidschenveen, Nootdorp, Rijswijk of Voorschoten kunnen terecht voor een laserbehandeling bij Madeleine Duval in Voorburg.

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u terug.

Powered by BreezingForms