Laser ontharen nabij Den Haag

Ongewenste haargroei is voor veel mensen een probleem. Een deel van de mensen gaat harsen of scheert zich wekelijks. Hoewel deze vormen goedkoper zijn dan laser ontharen is het effect niet duurzaam. Geschoren haren zijn na 2 dagen vaak weer zichtbaar en bij harsen komen de haartjes na 1 a 2 weken ook vaak weer terug. Laser ontharen is een goed middel voor mensen die permanent van hun haren af willen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is laser ontharen een pijnvrije ontharingsmethode en is het een zeer efficiënte manier om alle ongewenste haren duurzaam te verwijderen. Onze praktijk in Voorburg (nabij Den Haag) maakt gebruik van de LightSheer Duet Diodelaser.
 

Praktijk in Voorburg, bij Den Haag

Bent u woonachtig in Den Haag en omgeving (Delft, Leidschendam, Leidschenveen, Nootdorp, Rijswijk of Voorschoten)? En wilt u een duurzame oplossing? Kom dan naar onze praktijk in Voorburg.
 

Een duurzaame ontharingsbehandeling

De behandelde haren vallen na 2 a 4 weken uit. Het lijkt soms of de haren weer groeien, maar deze haren betreffen afgestorven haren die het lichaam door de huid naar buiten duwt. Het geslacht, hoeveelheid pigment, huidskleur en de te behandelen oppervlakte zijn allemaal van invloed op de hoeveelheid behandelingen.
 

Gemiddeld vijf tot zeven behandelingen

Gemiddeld ligt het aantal tussen de vijf en zeven behandelingen. Na de behandelingen blijven er vaak nog wat donsharen achter. In de loop der tijd kunnen deze haren door hormonen, overmatig irritatie en medicatie zich ontwikkelen tot nieuwe volwassen haren. Deze haren kunnen wij dan opnieuw voor u behandelen.
 

Laser ontharen nabij Den Haag?

Bent u woonachtig in Den Haag en omgeving ( Rijswijk, Nootdorp, Delft, Leidschendam, Leidschenveen of Voorschoten en bent u op zoek naar een laser ontharingskliniek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak gerust een afspraak via ons contactformulier.

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u terug.

Powered by BreezingForms