Jannie

Ik ben al jaren onder behandeling bij Madeleine.

In de loop der jaren heb ik Madeleine leren kennen als een zeer deskundig persoon. Een vakvrouw. Ze werkt zeer nauwkeurig en plezierig. Haar tarieven zijn redelijk. Haargroei is een lastige kwestie en ik heb begrepen, dat er telkens nieuwe haartjes kunnen opkomen. Dit neemt niet weg dat het bij mij stukken is verminderd. Ik kan iedereen Madeleine aanbevelen. Onderga haar behandelingen daar zal niemand spijt van krijgen. Daarnaast kan ik nog informeren dat Madeleine ook echt een mensen mens is en dat wij elkaar als persoon eveneens zeer zijn gaan waarderen. Vriendelijke groet, Jannie

Bethina

Al enige jaren had ik last van overbeharing in mijn gezicht.  Madeleine vond ik door recensies op internet.

Al tijdens het eerste telefoongesprek werd duidelijk dat Madeleine deskundig is. Tijdens de intake was er erkenning voor mijn probleem. Ik ben direct gestart en al na 3 keer merkte ik een grote verandering. Niet meer dagelijks epileren en/of scheren.

Had ik dit maar eerder geweten en gedaan, ik ben zo blij met het resultaat!

Simone

Na 2 jaar was er pas weer een behandeling nodig. Na een hartelijk ontvangst en uiterst vriendelijke bejegening kreeg ik een zeer professionele behandeling. Ik raad Madeleine echt aan. Ze maakt haar gesproken woord waar. Is eerlijk en oprecht en ze wilt het beste voor haar klant. En het belangrijkste de ongewenste haren gaan ECHT weg.

Ik ben een zozeer tevreden klant.

groet Simone 

Linda

Mijn naam is Linda.

Heb al jaren last van overbeharing in mijn gezicht. Vooral mijn kin is heel erg. Elke ochtend en avond moest ik het scheren. De laatste tijd ging het ook steeds meer opvallen. Ik schaamde me hier ook erg voor. Via radar heb ik madeleine duval gevonden. Ik heb nu 3 behandelingen gehad en het is gewoon weg. Ben zo blij!! Nooit meer scheren. Volgend jaar ga ik mijn bakkebaarden en snor doen. Ik kan iedereen deze behandeling aanraden. Dankjewel Madeleine Duval

Veel liefs Linda

Nancy

Ik ben super goed geholpen door Madeleine. Twijfel je nog of je wilt gaan laseren? Doe dit niet en start de behandeling. Na 4 behandelingen is de haargroei in mijn gezicht echt stukken minder en hoef ik niet meer bang te zijn dat mijn omgeving de haargroei zit. Niet meer dagelijks epileren voor de spiegel, dat is voorgoed verleden tijd. Madeleine bedankt!

Esther

Ik heb, voor ik bij Madeleine terechtkwam, al vele behandelingen ondergaan om van de donkere beharing in mijn gezicht af te komen. Eerst 12 keer ELOS, dat hielp helemaal niet. Een paar jaar later heb ik het geprobeerd bij een praktijk voor huidtherapie. Daar konden behandelingen geboekt worden bij gediplomeerde huidtherapeuten die zelf hun laserapparaat meebrachten. Ik heb bij 2 huidtherapeuten met 2 verschillende lasers in totaal 12 behandelingen gehad. Ze hadden allebei verklaringen waarom de haargroei in mijn gezicht maar nauwelijks afnam. De haren zouden steeds niet in de juiste groeifase zitten en ze zouden een rosse gloed hebben waardoor de laser ze niet pakte. Mij werd nog meer laserbehandelingen aangeraden in combinatie met elektrische epilatie. Ik zag dit niet zitten en ben gestopt.

Op internet las ik goede recensies over Madeleine en over de laser waar zij mee werkt en dus besloot ik haar een kans te geven. Wat een ongelooflijk verschil!! Ik heb nu 5 behandelingen gehad en bijna alle donkere haargroei in mijn gezicht is weg! Madeleine werkt met veel aandacht en is zeer nauwkeurig. Ik wil haar van harte aanbevelen!

Maja

Na jaren van bovenlip harsen, epileren, bleken eindelijk de stap genomen om deze laserbehandeling te ondergaan. Nu na 4 behandelingen is het klaar, weg. Had ik dit maar 10 jaar geleden gedaan.

Dankjewel Madeleine voor dit fijne resultaat!

Hennie

Ik vond die  haren op mijn bovenlip zo erg en soms had ik niet door dat ik al weer had moeten harsen  . Na 3 behandelingen zie ik er nu al weer glad uit en het was niet eens zo pijnlijk . Nooit meer harsen!

Dank je wel professionele en lieve Madeleine.

Dorien

Vriendelijk, professioneel en het geld waard!

Na 3 behandelingen al bijna helemaal verlost van de haartjes op mijn bovenlip.

Diana

Na 4 behandelingen laseren een verbluffend resultaat.

Ik had dit al veel eerder moeten doen.

Madeleine is zeer proffesioneel en neemt alle tijd!

Mascha

ik heb in totaal 17 eerdere behandelingen gehad, o.a. bij gerenommeerd instituut in Rotterdam Zuid maar die hebben niet waargemaakt wat ze hebben beloofd! Hoe anders bij Madelaine! Na 5 behandelingen voor dat lastige gezichtshaar op kin en hals ben ik er gewoon bijna vanaf; nog 1 x en dan; gewoon klaar! Zo fijn. 

Ze zou net als Epilennium eigenlijk meer reclame moeten maken want ze verstaat het vak uitstekend en werkt (gezien het resultaat) met betere apparatuur. 

Ik ben ongelooflijk blij dat ik deze tip heb gekregen van mijn eveneens zeer tevreden vriendin! 

Barbara

Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?? Al na 2 behandelingen zie ik zo'n mooi resultaat  

Dank je wel Madeleine voor de fijne en deskundige zorg.

Groeten,

       Barbara

Imane

Dag Madeleine,

Ik ben blij met het resultaat, bedankt voor de behandelingen!

Een erg prettige sfeer in de praktijk en ook zeker een zeer vakkundige vrouw is Madeleine; een aanrader.

Bedankt!

 

Jola

Hallo Madeleine,

Na 10 jaar tobben met mijn kalknagels en vele soorten van kuren (inclusief medicatie via mijn huisarts) had ik bijna de hoop opgegeven. Na 2 behandelingen bij jou zagen mijn nagels er al beter uit dan ooit. Zelfs beter dan op de "voor" en "na" foto op jouw website. Eigenlijk ben ik nu (bijna) van 2 problemen verlost. De ingroei van mijn nagels lijkt, nu de kalknagel goed wordt aangepakt, ook al een stuk minder. Nu, na de derde behandeling zie ik weer verdere verbetering. Dit gaat dus helemaal goed komen.

Super!

Groet,

Jola

 

 

 

  

Jeannine

Heel fijn om zonder irritaties of stoppeltjes door het leven te gaan. Ik heb oksels en bikinilijn laten doen door Madeleine. De behandelingen zijn prima te doen en zij is erg deskundig en zorgzaam.

Dank je Madeleine, ik ga 'glad' de zomer in!

Erroll Pijman

Jaren lang heb ik mijn rug in de zomermaanden laten harsen; wat geen pretje was en tussendoor de nek geschoren. Uiteindelijk heb ik besloten om mijn haren definitief te laten laseren bij Madeleine Duval. Dit had ik veel eerder moeten laten doen. Na 6 behandelingen verlost van mijn rug haren. GEWELDIG is het resultaat. Madeleine is geduldig, zorgzaam en heeft al jaren ervaring met haar laserapparaat. Bedankt Madeleine.

 

Erroll Pijman uit Blokker 

Hanneke Pels

Madeleine heeft mijn bikinilijn gelaserd. Dit wilde ik al jaren geleden laten doen. Eindelijk de stap genomen. Nooit heb ik meer irritaties en pukkeltjes na het scheren. Mijn huid voelt ook zacht aan. SUPER !!! Dank je Madeleine

Hanneke Pels uit Blokker

Barbara

Beste Madeleine,

Tegenwoordig kan ik zonder nadenken (en scheren) naar de sportschool of naar het strand dankzij jouw laserbehandelingen.

Dankjewel! Ik ga blij en glad de zomer tegemoet.

Groeten Barbera

ps. Ik kan het iedereen aanraden; Madeleine is niet alleen heel deskundig, maar werkt ook in een prettige sfeer waarin je je op je gemak voelt

 

 

John de Kok

Beste Madeleine,

Jarenlang had ik al last van de haren op mijn rug en schouders. Snel zweterig als de stropdas om moest en pijnlijk als mijn kinderen in de zomer zo nodig weer op mijn schouders moesten klimmen om een watergevecht te houden.Nog maar niet te spreken van de warmte die zo’n vachtje met zich mee brengt.
Na flink wat afwegingen, zowel in kwaliteit, prijs en afstand uiteindelijk de stap gewaagd.Ruim een uur reizen is het zeker waard, want al na de eerste behandeling was het resultaat verbluffend. Jammer genoeg had ik wel 6 behandelingen nodig, omdat haren op rug en schouders vaak dik en stug van aart zijn, maar het was het allemaal meer dan waard.
Madeleine, bedankt voor je engelen geduld. Je hebt mij er goed doorheen gesleept!

P.s. Het recept van de Indische rendang is goed bevallen. Iedereen vond het heerlijk.

John de Kok

Ilonca

Eindelijk van die haren verlost.

Madeleine vroeg me onlangs, na drie behandelingen of ik iets in het kort wilde vertellen over mijn ervaringen met laser ontharing.

Ik heb al jaren last van beharing op mijn kin en bovenlip. Ik ging hiervoor regelmatig naar een schoonheidsspecialiste die het dan harste. Maar op een gegeven moment kreeg ik via via te horen dat er voor overbeharing een methode was om die voor een groot deel alle haren kan laten verdwijnen.

Via een advertentie in de krant werd mijn aandacht gevestigd op Madeleine Duval. Ik dacht dit is mijn kans. Na een intake gesprek is ze gelijk aan de slag gegaan. Ik heb ondertussen drie behandelingen gehad en ik moet zeggen het resultaat is verbluffend. Zelf mijn schoonheidsspecialiste vond het een prachtig resultaat. Met name over mijn bovenlip ben ik heel erg tevreden, ik had nooit durven hopen op een dergelijk resultaat. Er staat nog een afspraak over twee maanden, maar misschien heb ik die niet meer nodig.

Ilonca

Mevr 's-Gravemade

Echt effectief…!!!

Wat had ik dat graag eerder gedaan!Had last van overbeharing in het gezicht, heel vervelend. Harsen, epileren, niet echt fijn en tijdrovend! Al eens elektrische epilatie geprobeerd maar dat bleek niet effectief. Al langer van plan het eens met laser te proberen. Vaak werd dan van je verwacht de haartjes te laten staan! Geen wonder dat het er niet van kwam. Via een advertentie bij Madeleine Duval terecht gekomen en ervaar daar goed advies en vakkundige behandeling. Prettige bijkomstigheid is dat mijn ziektekostenverzekering tot 450 euro per jaar vergoed! Al na de eerste behandeling had ik de indruk dat meer dan de helft van de haartjes waren verdwenen maar dat is wellicht niet voor iedereen weggelegd. Na twee behandelingen (inmiddels een jaar geleden) zeer tevreden: geen harsen meer, hier en daar een beetje epileren…geweldig! Inmiddels voor een derde sessie voor de resterende haartjes….en maar direct aan het ontharen van de bikinilijn!

Mevr 's-Gravemade

Shanti Jagessar

Hallo Madeleine,

Ik ben via mijn zus in contact met jouw gekomen. Ik heb een donker bruine huid en ik was bang om via laseren daar iets aan te doen. Je bent toch bang dat je gezicht misschien beschadigd en je weet niet of je er vlekken aan over houdt en ga zo maar door.
Ik had veel gelezen over laseren, vooral omdat ik een donkere huid heb, was de informatie vaak te beperkt, daardoor was de drempel voor mij te hoog.

Mijn zus was erg enthousiast over haar eerste keer. Toen heb ik besloten om een intake-gesprek te hebben met jouw, dat was heel prettig, dat gaf me een goed gevoel. Ik heb inmiddels al twee laser-behandeling achter de rug voor mijn bovenlip. Ik ben trots op het resultaat, omdat ik toch veel last had van haartjes (meer dan mijn zus). Ik harste mijn bovenlip, minimaal 1 keer in de week. Sinds het 2 keer is gelaserd, zijn de haartjes een stuk dunner, op sommige plekken komt het niet meer terug. Mijn bovenlip ziet er nu ook wat gaver uit, omdat ik vaak last had van kleine puistjes door het harsen. Ik ben erg blij met het resultaat echt TOP!

Shanti Jagessar

Claudia

Every day I enjoy the sight of having no more hair in the bikini line area. I gained a lot of confidence, I dare shower at the gym now and go to a swimming pool.

Thanks a lot Madeleine!
Claudia

Nikki

Ik ben op het internet gaan zoeken naar de beste manier om definitief van mijn haren af te komen, omdat ik het scheren, epileren en harsen helemaal zat was. Er ging veel tijd inzitten en de laatste twee genoemde waren geen pretje om uit te voeren. Mijn huid werd er ook steeds slechter van. Eigenlijk was ik van plan het gewoon te laten laseren maar tijdens het googelen stuitte ik op de laser sheer techniek van Madeleine en gelijk heb ik gebeld voor meer info. Nou is het voor mij een heel stuk rijden (ik kom uit midden Brabant) een flinke graai in mijn buidel (ik ben studente) toch is het dit voor mij waard. Mijn huid begint er weer beter uit te zien en het haar blijft gelukkig weg! Voor de mensen die het geld ervoor hebben en het scheren, epileren en harsen zat zijn is dit zeker een aanrader!

Groetjes Nikki

Marianne

Hallo

Ik ben nu drie keer behandeld voor mijn bikinilijn. Het resultaat is echt al super! Ik ben nu al zeer tevreden, en kan niet wachten op de zomer! Eindelijk geen gerotzooi meer met dat scheren!

Marianne