Definitief ontharen

Het definitief ontharen van sommige lichaamsdelen is voor veel vrouwen een grote wens. Wij kunnen deze droom voor u waarmaken. Met onze lasertechniek bieden wij onze klanten een betaalbare manier om ongewenste haargroei definitief te verwijderen. Het is een doeltreffende methode die wetenschappelijk is bewezen door onderzoekers van de Harvard Universiteit. Het is een veilige en moderne ontharingstechniek die we u aanbieden tegen aantrekkelijke tarieven.

Meer weten? Bekijk de behandelmethode »

Definitief ontharen en nooit meer scheren

Definitief ontharen is een geweldige oplossing als u zich nooit meer wilt scheren. Het biedt u allerlei voordelen. Bent u het zat om steeds weer uw oksels, benen en bikinilijn te scheren? Daar hoeft u zich vanaf nu niet meer druk om te horen. In de zomer kunt u een kort rokje aantrekken zonder er bij na te denken of uw benen wel geschoren zijn. Wij begrijpen dat het zeer prettig voor u zou zijn als u nooit meer hoeft te scheren. Laserontharing bieden wij aan tegen betaalbare tarieven, dus neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Definitief ontharen voor betaalbare prijzen

Wij maken geen geheim van onze prijzen, omdat dit betaalbare tarieven zijn. We hebben alle prijzen voor het definitief ontharen van verschillende lichamen heel eenvoudig voor u overzichtelijk gemaakt. Neem daarom gerust eens een kijkje bij onze prijzen. Uiteraard hangen de prijzen af van de grootte van het te behandelen oppervlak. Dit betekent dat het ontharen van uw benen meer kost dan het ontharen van uw bovenlip. Om uw haargroei definitief te verwijderen zijn er gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op »

Definitief ontharen?

In veel gevallen wordt een laserbehandeling in uw gelaat vergoed door de zorgverzekeraar. Onze methode wordt erkend door uw zorgverzekeraar en dat is natuurlijk een groot voordeel voor u. Maak direct een afspraak met ons als u interesse heeft in het definitief ontharen van uw benen, oksels, bikinilijn of een ander lichaamsdeel.