Definitief ontharen laser

Bent u geïnteresseerd in het definitief ontharen met laser? Wij helpen u hier graag bij. Zowel vrouwen als mannen zijn bij ons aan het juiste adres voor laserontharing. Wij zorgen ervoor dat u definitief van uw ongewenste haargroei afkomt.

Meer weten? Bekijk de behandelmethode »

Definitief ontharen met laser: de lasertechnologie

We maken gebruik van een moderne lasertechnologie. Hiermee is het mogelijk om uw ongewenste haargroei op een duurzame manier te verwijderen. Het gaat hierbij om de High Power LightSheer Diodelaser, die tot de beste ontharingslaser in de wereld behoort. Het is een geavanceerde technologie die veel onderscheidende kenmerken heeft. Een belangrijk punt daarvan is dat het is goedgekeurd door de Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing.

Laserontharing

Als de zomer eraan komt maken veel vrouwen zich al snel zorgen over ongewenste beharing. Wanneer het mooi weer is wilt u natuurlijk een mooie rok aan of een jurkje waarin uw benen mooi naar voren komen. Van tevoren moet u dan snel nog uw benen scheren en dat vinden de meeste vrouwen een vervelend klusje. Het is onnodig om steeds maar weer uw benen te scheren, terwijl er ook een veel gemakkelijkere en vooral duurzamere oplossing is. Dit is namelijk het definitief ontharen met laser. Hiermee hoeft u nooit zelf meer uw benen of oksels te ontharen.

Waarom definitief ontharen met laser?

Er zijn allerlei redenen om te kiezen voor definitief ontharen met laser:

  • Doeltreffend
  • Duurzaam
  • Huidvriendelijk

Ten eerste is het een doeltreffende methode. Doordat wij gebruik maken van een speciale laser is alle ongewenste beharing te bestrijden: het maakt niet uit op welk lichaamsdeel. Hiernaast heeft het een duurzame werking. Tot slot is onze methode zeer huidvriendelijk. Het brengt geen enkele schade toe aan uw huid.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op »

Definitief ontharen met laser?

Wilt u uw ongewenste haargroei definitief laten ontharen met laser? Daarvoor kunt u goed bij ons terecht. Neem gerust eens contact met ons op voor het maken van een afspraak.